Zuinigste pellet smoker grill
Prijs kwaliteitsverhouding de nummer 1 van Europa
BBQ pellets met het meeste rendement
Zeer zuinig in verbruik met optimale smaak sensatie

Verzenden & retourneren

Garantie

Smokey Bandit weet wat barbecuën met passie is. Logischerwijd doen we ons best om bestelling in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien is het verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Op Smokey Grills & Barbecues geldt 2 jaar garantie. 

Reparaties

Reparaties die binnen de garantie vallen zullen worden uitgevoerd door Smokey Bandit in samenwerking met de BBQWacht. Met een onderhoudsabonnement kan de garantie met een jaar worden verlengd.

Retouren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.
Electronische bestelde onderdelen kunnen NIET geruild of retour gestuurd worden.

De kosten voor retourzenden naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren ongebruikt en in de originele staat en verpakking aan Smokey Bandit geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected].

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd dan nodig, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wat betreft dealers van Smokey Bandit cq wederverkopers, kosten die gemaakt worden inzake garantie claims zoals verzendkosten eventuele winstderving of andere gemaakte kosten worden nooit door Smokey Bandit vergoed .

 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draag je zelf de kosten voor retourzending van het product.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Zuinigste pellet smoker grill
Prijs kwaliteitsverhouding de nummer 1 van Europa
BBQ pellets met het meeste rendement
Zeer zuinig in verbruik met optimale smaak sensatie