Zuinigste pellet smoker grill
Prijs kwaliteitsverhouding de nummer 1 van Europa
BBQ pellets met het meeste rendement
Zeer zuinig in verbruik met optimale smaak sensatie

Over ons

Mijn naam is Cor Vlemmix en ben de grondlegger van Smokey Bandit en Haohuo Technology, deze fabriek produceert al onze Smokey Bandit producten.

Na mijn rondreis in Amerika heb ik diverse bbq restaurants en vooral wedstrijden bezocht en zag dat de pellet bbq/smoker enorm in opkomst was en dat er wedstrijden mee gewonnen werden

De beste pitmasters  gebruikte niet de grote goedkopere merken pellets maar zag dat de toppers een bepaald merk gebruikten BBQ Delight!

Omdat ik alleen maar kwaliteit wil heb ik deze leverancier zover gekregen om hun pellets aan mij te leveren en de mix te maken waar de kampioenen mee werken.

het zijn pellets van uitzonderlijke kwaliteit waar die ook veel duurder zijn dan volume merken, echter door groot in te kopen 120 ton per jaar!! hebben we een prijs af kunnen dwingen dat we de verkoopprijs in de buurt van andere goedkopere merken kunnen houden. 

Tevens constateerde ik dat de pelletbbq/smoker die in Amerika verkocht werden net niet de kwaliteit hadden die ik graag zou zien ook het geluid stoorde mij.

wij in Europa zijn kritischer, zie het maar als de Amerikaanse auto's mooi en vaak bruut maar niet zo verfijnt als de Europesche auto's.

Dat moest beter vond ik!!

Voor ons is kwaliteit en flexibiliteit zeer belangrijk, door dat we zelf ontwikkelen en produceren hebben we beide onder controle.

 

Alles wordt in Nederland door ons zelf ontworpen en uitvoerig getest we zijn ook het enigste pellet bbq merk dat alles zelf ontwikkeld en produceert en dit met oog op Nederlandse kwaliteit.

 

Onze doelstelling was om de beste pelletbbq’s te maken en dat is ons gelukt!!

 

We zijn trots dat we de stilste, zuinigste pellet bbq ontwikkeld hebben.

En in combinatie met onze hoogwaardige pellets nog zuiniger en vooral hele goede flavor.

Niet voor niets zijn onze pellets pitmasters first choice

 

In 4 jaar tijd zijn we ondertussen 2e grootste pelletbbq merk in Europa

we horen steeds van onze dealers die ook andere merken verkopen dat als een klant in de winkel komt en dan echt kan vergelijken bijna altijd voor ons merk kiest en daar zijn we trots op. 

 

De kwaliteit van onze producten is door andere merken wereldwijd al gewaardeerd, onze fabriek produceert voor diverse merken in o.a USA, Brazillie, Israel, Australie en sinds kort zuid -Korea dit allemaal onder privat label.

 

Met vriendelijk groet,

Cor Vlemmix

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Zuinigste pellet smoker grill
Prijs kwaliteitsverhouding de nummer 1 van Europa
BBQ pellets met het meeste rendement
Zeer zuinig in verbruik met optimale smaak sensatie